babakiraly matrac meretre vagas

Matrac méretre vágás

Vállaljuk matracaink méretre vágását, az eredeti darabokból kiindulva!

TELEFON: +36 30/176-54-80 EMAIL: info@babakiraly.hu

Rólunk

Cégünk 1994 óta képviselteti magát a babatermékek piacán. A kezdeti kizárólagos babaruha gyártás az évek során széleskörű import tevékenységgel egészült ki. Munkánk során mindig kiemelkedő figyelmet fordítottunk a vásárlók egyedi igényeinek kielégítésére és a személyes kapcsolattartásra, melyet a jövőben is változatlanul biztosítani szeretnénk!

A csapat

Munkatársaink szakértelme

Több évtizedes tapasztalat révén gyártói és értékesítő munkatársaink minden felmerülő problémában képesek segítséget nyújtani. Csapatunk folyamatosan rendelkezésükre áll elektronikusan, valamint személyesen is az ország különböző városaiban meghírdetett babarendezvényeken.

Saját gyártású

Magyar gyártótól

Magyarországon gyártott, 100% pamutvászon anyagból készülő termékeink igényes hímzésekkel és kiváló minőségű varrásokkal készülnek, amelyek könnyen kombinálhatóak egymással az egységes színvilág kialakítása érdekében.

Egyenesen hozzád

Közvetlenül a gyártótól

Cégünk közvetlen kapcsolatot ápol a forgalmazott termékek gyártóival, így elsőként értesül egy új kollekció bevezetéséről vagy megjelenéséről. Termékeinket viszonteladók nélkül értékesítjük, melyek így kedvezőbb áron és hamarabb juthatnak el vásárlóinkhoz.

termékeink

Folyamatosan bővülő választék

Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük és frissítjük, ezért kínálatunk mindig tartalmaz újonnan megjelent cikkeket és színválasztékokat. Áruházunkban található termékeink teljes mértékben megfelelnek a legújabb technológiai és biztonsági előírásoknak, ezért vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik védelme és ápolása garantált.

Bezár (esc)

FONTOS

Kedves Vásárlóink! Az ünnepek alatt (DEC. 20. - JAN. 03.) a CSOMAGKÜLDÉS SZÜNETEL, telefonos ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető. A jelzett időszakban leadott rendeléseket január 3.-tól kezdjük feldolgozni. Az esetleges késedelem miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük! Kellemes ünnepeket kívánunk!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Keresés

Kosár

A Kosár üres.
Vásárlás