TELEFON: +36 30/950-37-27 EMAIL: info@babakiraly.hu

Szállítás és fizetés_OLD

Szállítási és fizetési tájékoztató

SZÁLLÍTÁS

A vásárlás során kétféle szállítási mód közül választhat:

A csomagok kézbesítését az MPL csomagszállító vállalat végzi, mely az ország vezető futárszolgálata, megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel.

A csomagok személyes átvétele telephelyünkön, 1183 Budapest (18. kerület), Zsolt u. 10. szám alatt lehetséges, 9:00-16:00 óra között. A helyszínen kizárólag a rendelt termékek átvételére van lehetőség, a csomagok elkészülését jelző e-mail üzenet beérkezését követően.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

0-20.000 Ft rendelési érték között a szállítási díj egységesen 1.490 Ft, amely alól kivételt képeznek a túlméretes és törékeny termékeinket tartalmazó megrendelések.

20.001 Ft, vagy annál magasabb rendelési érték esetében a szállítási díj ingyenes. Ez alól kivételt képeznek a túlméretes és törékeny termékeinket tartalmazó megrendelések.

Túlméretes vagy túlsúlyos termékekre érkező rendelés esetén a rendszer magasabb szállítási díjat kalkulálhat. A magasabb ár a csomagok súlya, és méretük miatti szállítási többletköltségekből adódik.

FIZETÉS

Utánvétes fizetési mód esetében a csomag átvételekor történik annak pénzügyi teljesítése, személyesen a termékeket szállító futárnál. Átvételkor a futároknál bankkártyás, valamint készpénzes fizetési lehetőség is biztosított.

A csomagok személyes átvétele telephelyünkön, 1183 Budapest (18. kerület), Zsolt u. 10. szám alatt lehetséges, munkanapokon 9:00-16:00 óra között. A helyszínen kizárólag a rendelt termékek átvételére van lehetőség, a csomagok elkészülését jelző e-mail üzenet beérkezését követően. Személyes átvételkor jelenleg kizárólag készpénzes fizetési lehetőség biztosított. készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Banki átutalással kapcsolatos részletekért kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink egyikén. Átutalás esetében a fizetés egyéni egyeztetés alapján történik, a személyes átvételt megelőzően. Előzetes felkeresés és egyeztetés nélkül a banki átutalást nem áll módunkban elfogadni.

EGYÉB

Adott termékek vásárlásakor, illetve meghatározott vásárlási összeg elérése esetén cégünk teljes mértékben átvállalja a szállítási díjat!

Úgy gondoljuk, hogy a meglepetéseknek kortól függetlenül mindenki örül. A kosár tartalmától, illetve a vásárlás összegétől függően különféle hasznos meglepetés ajándékokkal kedveskedünk vásárlóinknak!

Cégünk rendszeresen képviselteti magát különféle baba-expo rendezvényeken az ország minden térségében, ahol a termékpaletta személyes bemutatásán felül kedvezményekre jogosító kuponokkal kedveskedünk vásárlóinknak! A kuponok érvényesítése a rendelés leadásakor kitölthető megjegyzés rovatban lehetséges.

Bezár (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Keresés

Kosár

A Kosár üres.
Vásárlás