TELEFON: +36 30/950-37-27 EMAIL: info@babakiraly.hu

Rólunk_OLD

Baba Király

Több mint 20 éves tapasztalattal és szakértelemmel a babák és kismamák világában.

Rólunk

Cégünk közvetlen kapcsolatot ápol a forgalmazott termékek gyártóival, így elsőként értesül egy új kollekció bevezetéséről vagy megjelenéséről. Termékeinket viszonteladók nélkül értékesítjük, melyek így kedvezőbb áron juthatnak el kedves vásárlóinkhoz. A forgalmazott cikkek egy része egységes színvilágban érhető el, melyek által színben harmonizáló babaszoba és fürdőszoba alakítható ki. Áruházunkban található termékeink teljes mértékben megfelelnek a legújabb technológiai és biztonsági előírásoknak, ezért vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik védelme és ápolása garantált.

Kiemelt partnereink

alexis termékek 4baby termékek baby mix termékek bobas termékek danpol termékek
ceba baby termékek kacper termékek kunert termékek klups termékek tega baby termékek

Saját gyártású termékek

100% pamutvászon anyagból készülő, saját gyártású termékeink igényes hímzésekkel és kiváló minőségű varrásokkal készülnek, melyek könnyen kombinálhatóak egymással az egységes színvilág kialakítása érdekében.

Ellenőrzött forrásból származó termékek

Cégünk kizárólag hazai gyártású, valamint az európai únióból származó, szigorúan ellenőrzött termékcsaládokat forgalmaz.

Bezár (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Keresés

Kosár

A Kosár üres.
Vásárlás